Olympiades au camping

Een camping voor het hele gezin!

Activiteiten overdag

Uw animatieteam

Van begin april tot begin september is er een animatieteam aanwezig om u leuke en sportieve activiteiten voor het hele gezin aan te bieden.

In het laagseizoen zal een entertainer u fitnessactiviteiten, kleine leuke en sportieve activiteiten en enkele geanimeerde avonden aanbieden.
De kinderclub is ook open tijdens de paasvakantie en de lange weekenden.

In de zomer zal het team compleet zijn om meer activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen aan te bieden.

Onze mascotte CAPI maakt ook deel uit van het team, u zult de gelegenheid hebben om hem vele malen te ontmoeten tijdens uw verblijf.

Notre mascotte CAPI

Fitnessactiviteiten

Haal het beste uit uw vakantie om weer in vorm te komen!
Uw animatieteam begeleidt u en biedt u verschillende activiteiten aan: spierontspanning, BBB training, aqua-fun, stretching, circuittraining, step, ontspanning, dansinitiatie... er is voor elk wat wils!
Aangezien de camping op 200 meter van de zee ligt, kan het team u fitnessactiviteiten op het strand aanbieden, evenals jogging-uitstapjes over het douanepad. Wat is er mooier dan langs de zee te rennen met een adembenemend uitzicht!
Wij leveren alle benodigde apparatuur voor de activiteiten. Het is echter noodzakelijk om te komen met een handdoek, een flesje water en sportschoenen.

Leuke en sportieve activiteiten

Meerdere keren per week stellen uw animatoren toernooien en sportactiviteiten voor rond verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis of meer originele activiteiten zoals ultimate, kinball of sumo.
Ook minder fysieke activiteiten zoals darten, zacht boogschieten, mölkky en vooral petanque maken deel uit van uw animatieprogramma.
En niet te vergeten wateractiviteiten zoals waterpolo, aqua-basketbal of waterspellen voor jong en oud.

Tournoi de foot au camping
Espace sports et loisirs du camping

Zomerse gezinsactiviteiten

Ontmoet het team elke dag om 12u rond het zwembad voor de campingdans in het gezelschap van Capi.
Olympische Spelen worden georganiseerd rond land- en waterspelen.
Omdat de camping in de directe omgeving van het veloceaanse parcours ligt, bieden wij u fietstochten naar Pornic aan via "la Fontaine aux Bretons". Een kans om de regio op een andere manier te ontdekken.
U zult het begrepen hebben, de camping La Boutinardière is een dynamische en gezellige camping met veel animaties en waar het hele gezin zich kan vermaken.

Onze faciliteiten tot uw beschikking

 Multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal, handbal...)
 Minigolf 9 holes
 4 tafeltennistafels
 petanquebanen
 Fietsverhuur
 Een fitnessruimte

Of u nu wilt sporten of rusten op vakantie, bij La Boutinardière vindt u wat u nodig heeft, geen tijd om u te vervelen!

Photos


Un gros bisou pour Capi Danse du camping à la piscine remise en forme au camping Tournoi de foot au camping Tournoi de ping pong au camping Tournoi de hand au camping Tournoi de basket au camping Tournoi de sumo au camping Olympiades au camping Aqua basket au camping Aquafun au camping Aqua dance au camping Equipe d'animation 2019
Directe betaling

Brochure

brochure du camping

Reserveringscontract

Contrat de réservation

Camping kaart

plan du camping

Brochure CAPA

Brochure CAPA