Piscine extérieure bassin de nage

Het zwemparadijs

Piscine extérieure

Een grootschalig zwemcomplex met meer dan 2000m²

Een grootschalig zwemcomplex met meer dan 2000m². Onze camping aan zee biedt u een overdekt en verwarmd zwembad dat vanaf april en gedurende het hele seizoen geopend is. Medio mei wordt ons openluchtzwembad ook verwarmd voor nog meer glijplezier.

De lagune, de rivier, de 8 glijbanen, de kikkerbaden, de balneotherapie, de hydromassage en de anatomische banken wachten op u voor een heerlijk moment van ontspanning.

Binnen- of buitenzwembad? De camping biedt u beiden. Een overdekt zwembad met verwarmde lucht en warm water maakt het mogelijk om vanaf april gebruik te maken van deze faciliteiten. Het buitencomplex wordt verwarmd vanaf half mei tot aan de sluiting van de camping.

 Binnen- en buitenbad met glijbanen en waterspellen.
 3 binnen- en 5 buitenglijbanen + 2 kinderglijbanen in de pierenbadjes (binnen en buiten)
 Zwembaden
 Balneotherapie met anatomische en hydromassage-banken
 Overdekt zwembad: open en verwarmd van de opening tot de sluiting van de camping
 Buitenzwembad: open en verwarmd vanaf half mei tot aan de sluiting van de camping.

1200m² buitenruimte

Of u nu lui, sportief of avontuurlijk bent, u vindt wat u zoekt in het watercomplex van de camping Boutinardière.

Voor de sportievelingen is er een bad waar u baantjes kunt trekken, maar ook aquafunlessen die het hele seizoen door uw animatieteam worden georganiseerd.
Liever ontspannen? Kom lekker luieren op de verschillende ligbedden die rondom onze zwembaden beschikbaar zijn en geniet van dit moment onder de zon in Pornic.
En voor nog meer plezier kunt u zich ontspannen op onze anatomische en hydromassagebanken en zich laten masseren door de jets.
De kleintjes worden natuurlijk niet vergeten met een pierenbadje met glijbaan en waterspellen om het waterplezier onder het toeziend oog van de ouders te ontdekken.

Tijd om te genieten van uw vakantie met familie of vrienden, kom naar onze 4-sterren camping op 200 meter van de zee.

Pataugeoire de la piscine extérieure

Verantwoordelijk zwemmen voor een geslaagde vakantie

Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze zwembaden is het noodzakelijk om op te letten en ervoor te zorgen dat de veiligheidsinstructies worden opgevolgd.
Bij het zwembad zijn u en uw kinderen verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid en dat van uw kinderen. Het is uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op uw gezin en de geldende instructies te respecteren. Als sommige familieleden nog niet kunnen zwemmen of bezig zijn met leren, vergeet dan niet om ze armbandjes om te doen. Permanent toezicht en de aanwezigheid van een verantwoordelijke volwassene zijn essentieel wanneer de zwembaden open zijn.
Deze aanbevelingen gelden ook voor de kinderzwembaden waar kinderen moeten worden begeleid.
Kinderen onder de 10 jaar worden niet alleen geaccepteerd.
Om hygiënische redenen en in overeenstemming met het regionale gezondheidsplan worden zwemshorts niet geaccepteerd in de zwembaden alleen de strakke zwembroeken (kort of lang).
We herinneren u er ook aan dat het dragen van een clubarmbandje verplicht is.

Photos


complexe aquatique la Boutinardière Toboggans complexe aquatique Bassin de nage complexe aquatique Cascade complexe aquatique Danse du camping à la piscine complexe aquatique la Boutinardière
Directe betaling

Brochure

brochure du camping

Reserveringscontract

Contrat de réservation

Camping kaart

plan du camping

Brochure CAPA

Brochure CAPA