Soirée spectacle

Avondvermaak

Paasvakantie en langeweekenden

Gedurende de hele periode van de paasvakantie en de lange weekenden, meerdere avonden per week of per weekend, worden georganiseerd. Er wordt een grote keus aan activiteiten aangeboden: aperitiefspelletjes, minidisco’s, dansavonden, allerlei soorten quizzen, loterijen, maaltijden... genoeg om uw gezin ’s avonds bezig te houden!

In het laagseizoen

In de maanden mei, juni en tot begin september zijn er 2 animators aanwezig. Hij stelt een lichter animatieschema op met een paar aperitiefspelletjes tijdens de week en dansavonden en quizzen in het weekend.

De grote vakantie

Als de zomervakantie eenmaal begonnen is, kunt u uw hele animatieteam ontmoeten voor avonden vol vermaak.

Aan het einde van de dag kunt u op het terras van de bar terecht voor onze aperitiefspelletjes: een gezellig moment dat u niet mag missen!
s Avonds is er een voorstelling in de animatiezaal van de camping. Ontdek de artistieke kant (of niet ;-) ) van uw entertainers met de cabaretavonden en de grote show.
Professionele optredens met concerten, komieken, goochelaars of dansers tijdens gezinsavonden.

Op de camping La Boutinardière is alles aanwezig om van uw vakantie een onvergetelijk moment te maken!

Photos


Jeux apéros sur la terrasse Soirée loto au camping Soirée loto du camping Spectacle au camping Spectacle de l'équipe d'animation Danse du camping avec Capi sketch au camping Spectacle de l'équipe d'animation Mini disco au camping Mini disco avec Capi Spectacle de l'équipe d'animation Soirée dansante au camping La Boutinardière Sketch des clowns café théâtre Soirée spectacle du camping Votre animatrice chante pour vous Soirée dansante au camping la Boutinardière Soirée cabaret

Brochure

brochure du camping

Reserveringscontract

Contrat de réservation

Camping kaart

plan du camping

Brochure CAPA

Brochure CAPA